Dansk  Deutch  english

www.dansee.dk

DANSKE ØRREDSØER

 
 
Find Ørredsø i
Danmark

Aktiviteter og

arrangementer

Gode fiske

opskrifter

Nyheder og

information

 

NYHEDER & INFORMATION

 

 
 

 

Klassifikation 

 

 

Star

Stjerner er symbol for de faciliteter, som Ørredsøerne kan tilbyde sine gæster. Der kan tildeles fra 1 stjerne, som er Danske Ørredsøers mindstekrav, og op til 5 stjerner.

Under faciliteter hører bl.a. betjening, kiosk, toiletforhold, hygiejne, inden- og udendørs opholdsmuligheder samt skiltning og markedsføring.

 


treeGrantræet er symbol for de naturmæssige rammer, hvori Ørredsøen er anlagt. Der kan tildeles fra 1 træ og op til 5 træer, som er det maksimalt opnåelige.

Under de naturmæssige rammer hører bl.a. landskabet, læforhold, adgangsforhold samt niveauet af vedligehold.

 


FishFisken som er et udtryk for Ørredsøens vandmiljø. Der kan tildeles fra 1 fisk og op til 5 fisk.

Under vandmiljø hører bl.a. søens dybde, vandets klarhed, ilt-forhold, samt de generelle forhold for Ørreden både før, under og efter udsætning.

 

 

 

Fisk og udsætning

Der udsættes kun fisk fra godkendte dambrug. Regnbue-, bæk- og kildeørreder er de mest almindelige ørredarter. Brødding, Tiger- og Sølvørred findes også hos flere af medlemmerne. Fodring af fiskene i ørredsøerne er forbudt. Der er ingen af medlemmerne der fodrer fiskene.

   


 
   
  © Copyright Clausen Grafisk. Materiale må ikke kopieres uden tilladelse hertil er givet af Clausen Grafisk. Print til eget brug er dog undtaget fra denne regel.